torstai 8. maaliskuuta 2012

Siemeniä ja suunnittelua

Olen suunnittellut paljon ensi kesän kasvimaata ja valinnut lopulta kasvit. Ensimmäistä kertaa piirsin paperille suunnitelman. Aiemmin olen vain hankkinut arviolta tarpeeksi siemeniä ja miettinyt kasvien järjestyksen vasta siinä vaiheessa kun olen alkanut kylvää siemeniä maahan.

En ole tietenkään tiennyt, että jotkut kasvit eivät viihdy vierekkäin ja toiset taas viihtyvät. Viime vuonna vältin aivan sattumalta "virheet".

Olen sekä saanut, että ostanut siemeniä. (Kiitos.) Nyt on suunnitelmissa laittaa kasvimaalle ainakin palsternakkaa, persiljaa, rukolaa, tinjamia, retiisiä, tavallista ja kruunutilliä, punasipulia, perunaa, sokerihernettä, porkkanaa ja pinaattia. Joudun vielä odottamaan, että saan hankittua keväämmällä perunoiden ja punasipuleiden istukkaat, toivottavasti onnistuu.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva kun kommentoit kotiblogiin, niin huomasin, että sulla on tällainen uusi blogi. Ryhdyn seuraamaan! Viherpeukalot tarvitsevat vertaistukea. :) Ja omasta kasvimaasta minäkin haaveilen, mutta itseni tuntien on ehkä hyvä, että tänäkin kesänä hyötykasveja tulee olemaan siellä täällä eikä Virallisesti Kasvimaalla. ;)

    VastaaPoista
  2. Jenni, kiitos kommentista. Oli mukava löytää kotiblogisi. En ole sitä aiemmin lukenut. Hienoja, keväisiä kuvia olit sinne laittanut.

    VastaaPoista